Nemet mondtak a gyűlölködésre

think-tank 2014.04.10.

Nekik üzenem:

jó utat. nem fogsz hiányozni.

$$$=$$$

Liberálisok, menjetek a p...ba, az állandó rinyálásotokkal!

jobbdemokrata

Hajrá, pakoljatok. :)

szonár

Egy jo tanacs nektek.

Tenyleg pakoljatok, es tenyleg huzzatok el a picsaba, mert ti itt meg 16-20 evig nem jottok vissza, de ha minden jol megy, akkor egy 18 vagy 22es Jobbik gyozelem utan ti mind mentek az akasztofara!

Szoval szedjetek ossze a motyot, es tunes!!!

Kim Jong il

És mindenki egy célért dolgozzon: Mo. felemelkedéséért, az életszínvonal emeléséért, a magyarságtudat erősítéséért. Aki nem ezen van, szabad döntéséből fakadóan távozhat innen Londonba, Tel Aviv-ba, USA-ba vagy ahova akar, de ott mindig csak egy idegen bevándorló lesz...! Mi itt vagyunk otthon, itt kell küzdenünk.

Zsoltifiú73

Hehe, a zsindex sorra teszi ki a bukott libsi blogokat. Annyira jó nézni a hazátlan magyargyűlölők rinyálását :DD

imperial

"Értéktelen tömegek"? Mi van, te szerencsétlen? Hitlereset játszol?

kettőbé

Egyrészt most már hagyjuk a nemtelen ígérgetéseket, fogjad azt a bőröndöt, és fogadd meg Ferenced tanácsát: el lehet innen menni! HUSSS!

Behajtó70

remélem aháve utazol, nem lesz net...akkor hátha abbahagyod a picsogást.

FILTOL

hat a megallitas annyira azert nem sikerul. :D Egyebkent nektek belvarosi belterjes biboldo geciknek nem is kell rank bizni semmit. Eleg ha a tobbseg megteszi. Titeket fogunk elohuzkodni a legsotetebb lyukakbol is, hogy aztan megkerdezzuk, hogy hogyan is voltak a dolgok. Ertve vagyok?

Kim Jong il

egy rovid szoval tudnek tanacsot adni neked. Takarodj!

Kim Jong il

Ehhez mind jogod van, még akkor is ha akkora barom vagy, mint ami látszik, örülj ennek. Nem lesz mindig így.

GONOSZ

Fijjúk! Lemaradtatok egy brossúrával:

Magyarország ma a legegységesebb nemzet Európában. Nemet mondtak a gyűlölködésre. Azt üzenik, hogy a gyűlölet nem pálya. A Vezír

Gondoltam szólok.

2 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blöff 2014.04.10. 07:58:58

Ezek azok a mondatok és okok, ami miatt egyfajta polgárháború, vagy legalábbis véres események Mo-on nem kizárhatóak a talán nem is oly távoli jövőben. Az idézeteket írók hamisan feltételezi, hogy csak nekik vannak indulataik, és csak ők képesek odapörkölni. Valamint azt is, hogy ők lennének magyarok és az ő magyarságuk a magyarság. Ja és még a kisebbségi konfliktust ne is említsem.

Tblog 2014.04.18. 16:05:10

2 264 730 szavazatot kapott a mostani kormány. Esélyes hogy néhányan dühösek lesznek ha elmondod nekik hogy nem tetszik hogy a pártjuk győzött. Főleg a nénikék, anyatigrisként védik A Viktort. Úgy ahogy régebben Gyurcsányt védték a nyugdíjasok.

De ne legyenek illúzióid, itt az Államokban sokkal durvábbakat írnak egymásnak. Sokkal. :(
süti beállítások módosítása